Over Patrick

Over Patrick

Ik help mijn klanten door simpelweg te luisteren en mee te denken. Zij hebben de domeinkennis die ik vertaal naar een technisch goede werkende oplossing,

Web Developer - technische partner

I'm Batman

Web oplossingen zijn heel divers: van simpele websites tot complexe web applicaties met verschillende technieken en meerdere servers. Web bureaus nemen uw opdracht graag aan. Een website pakken ze zelf op, maar zodra het complex wordt, kom ik in beeld. Zo werk ik onzichtbaar voor grote klanten aan interessante vraagstukken. I'm Batman.

Pragmatisch oplossingen bouwen

Het bouwen (of uitbreiden) van een website of applicatie vergt inzicht in wat er écht toe doet. Door een Agile aanpak kan uw website of applicatie mogelijk al deels operationeel zijn en voor u werken terwijl de ontwikkeling nog gaande is. Samen-werken!

Mr. Fixit

"Je weet pas wat je hebt als het weg is". Een groot deel van mijn partners komen bij mij terecht omdat ze een probleem hebben met hun bestaande applicatie en een bedrijf zoeken die een specifiek probleem kan oplossen zónder een nieuw project te forceren op basis van hun eigen product. I'm Mr. Fixit.

Online strategie als bouwsteen van uw bedrijf

Met gepaste trots kan ik alle klanten van Mr. Fixit nog steeds klanten zijn, sommigen al jarenlang. Door hun kennis te vertalen in een product wat ook nog eens onderhoudbaar en uitbreidbaar is kunnen zij hun expertise, kennis en ideeën kwijt in een continu innoverend systeem en daarmee sneller schakelen dan hun concurrenten.

Samen-werken?Bekijk mijn C.V.

Naam Patrick van Kouteren
Hello World op 13 maart 1985
Contact Deze pagina
Locatie Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee
Persoonlijk pvankouteren.nl
Zakelijk wedesignit.nl

Wat ik doe

Social nerd Ik praat techniek en management jargon
Oplossen Probleemoplossing in bestaande projecten
Processen Automatiseren van uw processen
Teamwork Faciliteren van samenwerking tussen developers en bedrijf
Advies Hoe u online kunt winnen met automatisering
Code (Niet te vergeten)